Τρία χρόνια πέρασαν απο την αρχή της προετοιμασίας των 8 παιδιών της ενορίας μας, όπου την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 έλαβαν το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Αυτή η Ημέρα για τους 8 φίλους μας ήταν μια μέρα ξεχωριστή, ήταν μια μεγάλη γιορτή για τα ίδια τα παιδιά, για τις οικογένειες τους αλλά και για την ενοριακή μας κοινότητα!

Ο Θεός σας αγαπά, είπε στην ομιλία του ο π. Γιάννης Σκλάβος και σήμερα θα έρθει και θα κατηκοίσει στις καρδιές 8  νέων φίλών του! Σήμερα ο Θεός σας τυλίγει στην αγκαλιά του και θα λέβετε για πρώτη φορά τη Θεία Ευχαριστία που είναι ο καρπός της Αγάπης του Ιησού για τον καθένα απο εσάς, αλλά και για όλους μας! Μιας αγάπης χωρίς σύνορά!

Έπειτα τα παιδιά κατά την ώρα της προσφοράς, προσέφεραν τα δώρα που προορίζονταν για την καθαγίαση, τον άρτο, τον οίνο, το νερό και το κρασί. Ενώ κατά την στιγμή της καθαγίασης,  γονάτισαν μπροστά από την Αγία Τράπεζα.

Κατά την ώρα που απαγγέλλονταν το Πάτερ Ημών, όλο το εκκλησίασμα μαζί με τα παιδιά δημιούργησαν  μια μεγάλη αλυσίδα ενώνοντας έτσι την προσευχή τους  προς τον Θεό.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Top