Στον Καθεδρικό ναό της Τήνου επέλεξε ο Αρχιεπίσκοπος μας π. Νικόλαος για να γιορτάσει τα πενήντα χρόνια, το χρυσό ιωβηλαίο της ιεροσύνης του.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου από τα χωριά και την πόλη της Τήνου αλλά και από τη Σύρο, με την παρουσία, του ιερού κλήρου της Τήνου και των άλλων 7 νησιών της τοπικής μας Εκκλησίας και την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Προέδρου της Ιεράς Συνόδου π. Φραγκίσκου Παπαμανώλη, του Αντιπροέδρου Σεβασμιοτάτου π. Νικολάου Φωσκόλου, του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Κερκύρας και Αποστολικού Τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου των Καθολικών της Αθήνας και Αποστολικού Τοποτηρητή της Αρχιεπισκοπής Ρόδου π. Σεβαστιανού Ροσσολάτου και του Σεβασμιοτάτου Επισκόπου Σύρου και Θήρας και Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Κρήτης π. Πέτρου Στεφάνου, τελέστηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα της Τήνου.
‘Έλαβαν μέρος στο Ιερό Συλλείτουργο όλοι οι ιερείς των Εκκλησιαστικών Επαρχιών Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και της Καθολικής Επισκοπής Χίου, πολλοί ιερείς από την Εκκλησιαστική Επαρχία της Σύρου και δύο ιερείς από την Αρχιεπισκοπή των Καθολικών της Αθήνας.   διαβάστε την συνέχεια και δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ εδώ....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Top